ΥΛΙΚΑ
-
1/2 φλυτζάνι μαργαρίνη
-
1 1/3 φλυτζάνι καστανή ζάχαρη(AL-CO)
-
1/3 φλυτζάνι μελάσα 2 αυγά
-
1 3/4 φλυτζάνια αλεύρι γενικής χρήσης
-
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα(AL-CO)
-
2 πρέζες αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα Κεϋλάνης(AL-CO)
-
2 φλυτζάνια νιφάδες βρώμης(AL-CO)
-
1/2 φλυτζάνι κουβερτούρα σε σταγόνες Αντικολλητικό χαρτί σε φύλλα (AL-CO)
Εκτέλεση
-
Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι, την σόδα, το αλάτι, την κανέλα, τη βρώμη, την κουβερτούρα.
-
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά για 4 λεπτά και έπειτα προσθέτω το βούτυρο και συνεχίζω με το χτύπημα για άλλα 5 λεπτά.
-
Στην συνέχεια ρίχνω όλα τα στερεά υλικά μας μέσα στο μίγμα με τα υγρά υλικά και ανακατεύω με μία μαρίζ.
-
Φτιάχνω μπαλίτσες, τις οποίες πατώ ελαφριά με το χέρι και τις τοποθετώ σε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί.
-
Ψήνω στους 180οC για περίπου 10 λεπτά.