Λίγα Λόγια για Εμάς...

Η AL-CO Α.Ε.Β.Ε ιδρύθηκε το 1972 από τους Αλέξανδρο Μουρατίδη και Κωνσταντίνο Τσάμο.

Σήμερα η διοίκηση ασκείται από την δεύτερη γενιά, παραμένοντας πάντα πιστή στην φιλοσοφία και στο όραμα των ιδρυτών της.Το αρχικό αντικείμενο δραστηριότητας ήταν η επεξεργασία - τυποποίηση & εμπορία - διανομή μπαχαρικών και α' υλών ζαχαροπλαστικής.
Σήμερα η εταιρεία απασχολεί περίπου 50 εργαζόμενους και υπάρχουν 2 κλάδοι : ο εμπορικός & ο παραγωγικός.
6500+

Κωδικούς προϊόντων

 • Ο εμπορικός κλάδος   ασχολείται με την εμπορία και διανομή συσκευασμένων τροφίμων και αναψυκτικών, απορρυπαντικών, καλλυντικών, χαρτικών, πλαστικών ειδών κ.α.

650+

Κωδικοί παραγωγής μας

Ο παραγωγικός κλάδος  ασχολείται με την εισαγωγή, επεξεργασία και τυποποίηση μπαχαρικών – ξηρών καρπών – α’ υλών ζαχαροπλαστικής – αρωματικών φυτών καθώς και θρησκευτικών και διαφόρων άλλων ειδών.

2500+

Ευχαριστημένοι πελάτες

 • Ο προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη είναι ο κεντρικός άξονας, πάνω στον οποίο οικοδομείται η λειτουργία της AL-CO. Στόχος της εταιρείας είναι η ποιοτική παροχή προϊόντων και υπηρεσιών στο συντομότερο δυνατό χρόνο.
 • Η εταιρεία μας εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα πελατών όπως αλυσίδες σουπερμάρκετ, καταστήματα HO.RE.CA, κρεοπωλεία, μικρά παντοπωλεία καθώς και διάφορους επαγγελματίες λόγω της μεγάλης ποικιλίας προϊόντων που διαθέτει.
 • Οι πελάτες μας κατανέμονται σε όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας καθώς και στους νομούς Λέσβου, Κέρκυρας, Χίου μέσω ειδικών συνεργατών. Ταυτόχρονα, σημαντικό μέρος των προϊόντων μας ταξιδεύει στην αγορά του εξωτερικού σε χώρες όπως: Γερμανία, Σουηδία, Βέλγιο καθώς και σε χώρες των Βαλκανίων.
 • Στα πλαίσια της φιλοσοφίας μας, στηρίζουμε τον Έλληνα Παραγωγό, αγοράζοντας μεγάλο αριθμό προϊόντων της ελληνικής γης αναδεικνύοντας την ποιότητα τους τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
 • Πολλά από τα αρωματικά φυτά καλλιεργούνται σε ιδιόκτητες εκτάσεις, με τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.
 • H εταιρεία μας διατηρεί σύστημα υγιεινής & διασφάλισης ποιότητας HACCP & ISO 9001.

10.000 τ.μ.

Εγκαταστάσεις – εξοπλισμός
Με έδρα το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

 • Υπάρχουν όλες οι κτιριακές υποδομές για να φιλοξενήσουν όλα τα μηχανήματα της επεξεργασίας αρωματικών φυτών μπαχαρικών και εμβαπτιζόμενων αφεψημάτων αλλά και να αποθηκεύσουν επαρκώς όλα τα προϊόντα τα οποία επεξεργάζεται, παράγει εμπορεύεται και διανέμει η εταιρεία μας.
 • Η εταιρεία έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στην εκπαίδευση, εξέλιξη  αλλά και στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού που ταυτόχρονα με την διαρκή αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού  είναι σε θέση να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών στο συντομότερο δυνατό χρόνο.
 • Στο χώρο της παραγωγής υπάρχουν 35 μηχανήματα, 17 μηχανήματα επεξεργασίας μπαχαρικών, 7 μηχανήματα επεξεργασίας ξηρών καρπών 11 μηχανήματα τυποποίησης μπαχαρικών και ξηρών καρπών, 2 φούρνοι ψησίματος και 6 θάλαμοι συντήρησης.
 • Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μάς δίνει την δυνατότητα για παροχή υπηρεσιών Private Label στους πελάτες μας, του εσωτερικού και εξωτερικού διευρύνοντας τις δυνατότητες εξυπηρέτησης και συνεργασίας.
 • Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητο στόλο οχημάτων που αριθμεί πάνω από 25 φορτηγά αυτοκίνητα και μας παρέχει τη δυνατότητα να φτάνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά, μεταφέροντας τα προϊόντα με τον πιο ασφαλή τρόπο ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Η εγγραφή σε αυτόν τον ιστότοπο σάς επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στην κατάσταση και το ιστορικό της παραγγελίας σας. Απλώς συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και θα δημιουργήσουμε έναν νέο λογαριασμό για εσάς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα σας ζητήσουμε μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνετε τη διαδικασία αγοράς πιο γρήγορη και ευκολότερη.
Εγγραφή